Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Flavours to go bedrijfscatering positioneert zich met haar dienstverlening tussen de traditionele bedrijfscateraar en bedrijfscatering in eigen beheer. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfsrestaurant op een eenvoudige en georganiseerde manier zelf te beheren. U profiteert van de voordelen van een professionele bedrijfscateraar (kwaliteit, assortiment, geschoold personeel, efficiëntie, menucyclus etc.) tegen aanzienlijk lagere kosten. Kostenbesparingen tot wel 40% ten opzichte van dure bedrijfscateraars zijn geen uitzondering.

Naast bedrijfscatering verzorgen wij vers bereide overwerkmaaltijden die op locatie warm aangeleverd worden. Tevens kunnen wij diners op locatie voor directie, management en relaties leveren, zodat u uw relaties op een unieke wijze kennis kunt laten maken met uw bedrijf.

Onze aanpak?

Onze aanpak bestaat uit verschillende fases, volledig afhankelijk van uw wensen:

1. Inventarisatie
In de 1e fase inventariseren wij uw wensen en behoeften en die van uw medewerkers.

2. Analyse
Deze fase zorgt er voor dat we na de inventarisatiefase een analyse maken van uw bedrijfsrestaurant, zodat we inzicht hebben in uw aanbod, de wijze van presentatie, de bereiding van de producten en kosten en de baten.

3. Specialisten
Om tot een goed resultaat te komen bestaat de mogelijkheid om in de 3e fase gebruik te maken van specialisten. U kunt hierbij denken aan voedingsdeskundigen, bedrijfsartsen en re-integratie deskundigen etc.

4. Het advies
In deze fase brengen wij een advies uit. In dit advies verwerken wij de oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant. Onze oplossingen zijn er altijd op gericht om te komen tot gezondere voeding, waarbij ook gekeken wordt naar goede en kostenbesparende oplossingen. De medewerkers worden verleidt om de gezonde alternatieven te kiezen.

Kortom, Flavours to go bedrijfscatering biedt u:

  • Aanzienlijk lagere kosten, tot soms wel 40% ten opzichte van de huidige exploitatie;
  • Elke dag verse producten, een helder aanbod met een aantrekkelijke presentatie;
  • Een toegewijde gastvrouw of –heer;
  • Uw restaurant als ontmoetingspunt;
  • Eenvoudig beheren van menuplanning;
  • Uitgebreid monitoren van kosten;
  • Controle op regels omtrent hygiëne.