Over ons

Dit mag worden Flavours to go is een onderdeel van Jim Exclusieve Catering.

Jim exclusieve catering is gestart in 2004 als kok aan huis en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardig cateraar. Tevens ontwikkelt Jim exclusieve catering concepten voor de horeca en Flavours to go is daar een goed voorbeeld van. In 2012 hebben we de shop in shop formule geïntroduceerd voor de onafhankelijke benzinepompen. We maken hier dagelijks verse broodjes en lunches. Later is dit concept verder ontwikkeld uitgebreid voor de interne catering.

Flavours to go

Wij hebben dit concept in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor kleinere bedrijven en scholen, zodat ook zij een goede en efficiënte interne catering kunnen hebben. Door de flexibiliteit van dit concept is het ook eenvoudig toepasbaar in grote bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Flavours to go heeft als ambitie om een aanbieder te zijn van interne catering en een shop in shop formule, waarbij onze speerpunten van flexibiliteit, kwaliteit, gastvrijheid en kostenbesparing voorop staan.

Onze speerpunten:

Flexibiliteit

Onze concepten kenmerken zich dat ze ingepast kunnen worden in iedere situatie. Wij kunnen oplossingen bieden voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij gaan altijd uit van uw situatie en sfeer en daar passen wij ons in aan met onze ideeën en concepten.

Kwaliteit

De kwaliteit zie je terug in het feit dat we doorlopend op zoek zijn voor onze klanten naar producten van hoge kwaliteit tegen goede prijzen. Ons personeel wordt ook doorlopend opgeleid, zodat men altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Om te zorgen dat gasten onze hoge kwaliteit ook kunnen zien en ervaren, wordt praktisch alles in het zicht van de gasten bereid. We bereiken dit met een ruim assortiment bestaande uit bijvoorbeeld een saladebar, belegde broodjes, verse vruchtensappen, maaltijdsalades en een fruit- & yoghurtbar.

Gastvrijheid

Een lekkere lunch of maaltijd is pas echt lekker als je gastvrij ontvangen wordt door onze medewerkers. Onze medewerkers zijn er speciaal op gericht om te zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer tijdens de lunches en maaltijden. Elke dag een verrassend kwaliteitsaanbod. Lekker, vers en verleidelijk gepresenteerd. Gastvrijheid staat bij Flavours to go hoog in het vaandel, u kunt erop vertrouwen dat uw gasten elke dag warm worden onthaald. Vriendelijke service is de basis van ons werk; voor u zetten wij graag een stapje extra. Want wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u – juist op het werk – eten en drinken krijgt dat met passie is bereid en met toewijding wordt opgediend.

Kostenbesparing

Door slim om te gaan met mogelijkheden in de markt zijn wij in staat gebleken om flexibele oplossingen te bedenken die leiden tot kostenbesparingen die u meteen terug kunt zien in uw cijfers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze concepten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek om deze mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.