Shop in shop formule

De Shop in Shop formule van Flavours to go Shop

In 2012 hebben wij een shop in shop formule ontwikkeld voor de kleinere benzinepompen. Brandstof tanken bij benzinestations kan op verschillende manieren. Naast de bekende brandstoffen voor de motorvoertuigen hebben wij, voor de inwendige mens, Flavours to go ontwikkeld. Ook in dit concept staat keuzes maken voor gezonde voeding centraal.

Shop in shop

Kent u ook de lunchdip? Door gezonde voeding heeft u die niet. Uw klant stapt fris achter het stuur en kan geconcentreerd rijden en verder werken.

Achter de verkoopcounter worden er met vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies, koffie, fruitsalades, verse thee etc. heerlijke voeding en dranken aangeboden. Alle producten zijn vers, van hoge kwaliteit en worden voor de gast ter plekke bereid. De broodjes liggen voor het ultieme gemak klaar en zijn voor de beste smaak zorgvuldig bereidt. Voor de gast is dit de beste garantie voor de verse producten. Van Flavours to go medewerkers krijgt uw klant meer dan alleen een goed en lekker product. Een vriendelijke glimlach, de service gerichte instelling van ons personeel en de verse producten van Flavours to go zorgen er voor dat uw klant die brandstof heeft om met veel energie weer op pad te gaan!

Wilt u meer weten over Flavours to go als shop in shop formule of een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.